Recrutare si plasare forta de muncaSpecializându-ne în recrutarea și integrarea forței de muncă, Bolojobs se remarcă ca lider în domeniul serviciilor profesionale. Unul dintre factorii cheie ai succesului nostru derivă din competența noastră concentrată în diverse industrii, cum ar fi domeniul ospitalității, restaurantele, patiseriile, construcțiile, agricultura, industria textilă, transportul și sectorul auto. Misiunea noastră esențială constă în facilitarea succesului atât pentru candidați, cât și pentru companii, sprijinindu-i să prospere într-o gamă variată de sectoare de activitate.

Bolojobs oferă soluții complete pentru recrutare și plasare a forței de muncă, începând de la conturarea precisă a poziției și cerințelor candidatului ideal, oferind asistență pas cu pas în procesul de selecție, intervievând candidații și ajungând până la finalizarea contractului de muncă.


Industria hotelieraServicii de recrutare pentru hoteluri: angajare lucrători din Asia, precum Nepal, Sri Lanka și India, forță de muncă străină, companii de recrutare internațională, personal angajat din Asia.

Sfera hotelieră nu se rezumă doar la unitățile de cazare, ci cuprinde toate afacerile care oferă servicii turistice, precum mâncare, băutură și locuri de odihnă. Aceasta include hoteluri, stațiuni, cazinouri, baruri, spa-uri și restaurante. Cu o asemenea diversitate de servicii, recrutarea pentru acest domeniu este complexă, acoperind diverse poziții, de la manageri hotelieri și recepționeri până la personal de curățenie, ospătari și bucătari.

În prezent, România, alături de alte țări, se confruntă cu dificultăți în recrutarea de personal în industria hotelieră. Provocarea principală constă în identificarea candidaților potriviți. Datele recente indică faptul că sectorul hotelier din România are nevoie de mii de angajați până în anul 2022 sau necesită înlocuirea personalului existent.

Industria Hotelieră ocupă un loc crucial în domeniul turismului, fiind într-o continuă dezvoltare și oferind numeroase oportunități de avansare în carieră. Lipsa de personal calificat și ospitalier afectează multe afaceri. Soluția pe care o oferim este acoperirea deficitului de personal, astfel încât afacerea dvs. să prospere. Pentru mai multe detalii despre recrutarea în Industria Hotelieră, vă rugăm să ne contactați.


Agricultura


Desfășurăm soluții specializate în recrutarea și furnizarea de personal calificat pentru sectorul agricol. Datorită serviciilor noastre profesionale și fiabile de recrutare, suntem considerați partenerul ideal pentru a satisface cerințele de personal ale clienților noștri. Pentru detalii suplimentare despre recrutarea în domeniul agricol, vă rugăm să ne contactați!


Industria Auto


În ultimii 7 ani, sectorul auto din România a experimentat o creștere semnificativă a cererii de forță de muncă calificată. În paralel, numărul înmatriculărilor auto a continuat să crească în țară, generând nevoia imperioasă de a extinde baza de angajați în acest domeniu. Dacă doriți mai multe detalii despre oportunitățile de recrutare în industria auto, vă rugăm să ne contactați!


Industria textila


Industria textilă din România se află într-o perioadă de creștere și diversificare remarcabilă. O decizie regretabilă de renunțare la școlile și liceele profesionale a generat o lipsă de personal calificat în acest domeniu. Suntem aici să ajutăm! Echipa noastră poate să vă sprijine prin furnizarea de resurse umane calificate sau necalificate, adaptate nevoilor specifice ale afacerii dumneavoastră. Pentru detalii suplimentare referitoare la recrutarea în industria textilă, vă rugăm să ne contactați. Suntem pregătiți să vă oferim suportul necesar pentru a satisface cerințele dvs. de personal.


Horeca

Industria HORECA din România cunoaște o ascensiune notabilă, cu diverse opțiuni și o creștere remarcabilă. Lipsa personalului calificat, din cauza deciziilor nefericite privind închiderea școlilor profesionale, este un obstacol major. Suntem aici pentru a interveni! Echipa noastră poate oferi resurse umane adaptate specific necesităților dvs., fie ele calificate sau necalificate. Pentru mai multe informații despre recrutarea în domeniul HORECA, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă oferi suportul necesar în gestionarea cerințelor dvs. de personal.