Servicii

Elaborare proceduri de imigrare


De la recrutarea lucrătorilor din Asia și până la gestionarea tuturor aspectelor legale și administrative asociate angajării lor și a procesului de imigrare, ne ocupăm noi. Suntem mereu actualizați cu legislația în vigoare și menținem relațiile necesare cu autoritățile române și cele din țara de origine a lucrătorilor. Ne ocupăm de obținerea avizelor de muncă, certificatelor pentru echivalarea studiilor, a adeverințelor de la ANOFM, a permiselor de ședere temporară în scop de muncă și a permiselor de ședere pe termen lung.
Intermediere

Noi funcționăm ca intermediari între partenerii noștri și agențiile din Asia, precum și între instituțiile românești și cele din țara de origine a viitorilor angajați. Suntem mereu actualizați cu noutățile din domeniu, echipa noastră participând la programe de pregătire specializate pentru a oferi servicii de cea mai înaltă calitate. Ne comunicăm eficient cu toate părțile implicate în proiect, astfel încât să găsim soluții adecvate pentru orice situație, indiferent de numărul de muncitori asiatici pe care doriți să-i angajați. Colaborarea cu noi este simplă și eficientă: ne implicăm și livrăm rezultate.Asistență pentru procesul de integrare

Oferim servicii de orientare post-recrutare, asistând lucrătorii din Nepal și alte tari asiatice, care doresc să participe la cursuri de limba engleză și ateliere interactive pentru a se familiariza cu cultura românească.